Annuleringsvoorwaarden & Betalingsinformatie

Als u annuleert  / bij annulering van de groepsaccommodatie : 


Bij annulering tot 5 maanden voor aankomst kunt u kosteloos annuleren en wordt ( een eventuele )  aanbetaling teruggestort.

Bij annulering na deze 5 maanden wordt de aanbetaling ingehouden.

Bij annulering tussen 5 en 4 maanden voor aankomst wordt 50 % van het totale reserveringbedrag  in rekening gebracht. 

Bij annulering tussen 4 en 3 maanden voor aankomst wordt 75 % van het totale reserveringbedrag  in rekening gebracht. 

Bij annulering vanaf 3 maand tot aan aankomst wordt het totale reserveringsbedrag in rekening gebracht.


Het is handig om bijvoorbeeld een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. 

Vanzelfsprekend is het raadzaam , wanneer u annuleert, om uw eigen annuleringsverzekering aan te spreken.

Er wordt geen restitutie / teruggave gegeven mocht men eerder vertrekken of met minder personen komen dan daadwerkelijk is doorgegeven. 


Als u annuleert  / bij annulering van de Tiny House 't Vosje of 1 van de vakantiewoningen : 


84 dagen (12 weken ) t/m 42 dagen (6 weken ) voor aankomst : 40 % van het reserveringsbedrag wordt terugbetaald / verrekend.

42 dagen (6 weken ) t/m 35 dagen (5 weken ) voor aankomst : 20 % van het reserveringsbedrag wordt terugbetaald / verrekend.

35 dagen (5 weken ) t/m 28 dagen (4 weken ) voor aankomst : 10 % van het reserveringsbedrag wordt terugbetaald / verrekend. 

28 dagen ( 4 weken voor aankomst / op de dag zelf afmelden / niet op komen dagen: geen teruggave van het reserveringsbedrag.


Reserveringsbedrag houdt in: de huur inclusief toeristenbelasting en alle extra kosten zoals gefactureerd is. 


Betaling : 


Betaling geschiedt per overboeking. Via de bevestiging van uw reservering krijgt u de nodige betaalinformatie toegestuurd. 


Er wordt eerst een aanbetaling gevraagd als bevestiging van uw reservering, het resterende bedrag dient u binnen de genoemde termijn die op de factuur staat vermeldt te voldoen. Als een last-minute wordt geboekt korter als 1,5 maand voor aankomst dient u het volledige reserveringsbedrag ineens te betalen. 


U ontvangt een factuur als u heeft aangegeven bij ons te wensen te reserveren. 

We behouden het recht om een boeking te annuleren wanneer niet aan de betalingsverplichting wordt voldaan. Vind 2 weken na een uiterste betalingsdatum nog geen betaling plaatst ondanks mail / telefoon contact dan wordt de periode weer vrijgegeven en gelden de voorwaarden zoals bovenstaand vermeld van annulering. 


U krijgt ongeveer 14 dagen voor de uiterste betaaldatum een herrineringsmail, dit omdat vooral voor de groepsaccommodatie ver van tevoren is geboekt. Reminders zenden wij enkel bij boekingen van de groepsaccommodatie.


Voor zakelijke gasten bestaat de mogelijkheid om, na overschrijving of betaling, een factuur mee te krijgen voor uw werkgever en / of eigen bedrijf. 


Inchecken / Uitchecken : 

Inchecken in de vakantiewoningen: Het Borchhuus, De Mantelpot , De Weefkamer en 't Vosje -> vanaf 15:00 tot 21:30 op de dag van aankomst.  Komt men later, laat het even weten. 

Uitchecken in de vakantiewoningen : Het Borchhuus, De Mantelpot , De Weefkamer en 't Vosje -> tussen 8:00 en uiterlijk 10:00 op de dag van vertrek.


Inchecken groepsaccommodatie op de dag van aankomst : vanaf 15:00 tot 21:30, komt men later , laat het even weten.

Uitchecken groepsaccommodatie op de dag van vertrek : tot 10:00, bij een boeking met vertrek op zondag is het uitcheck tijdstip 12:00


Wilt u later uitchecken en er is mogelijkheid? Dan kunt u voor een uitgestelde uitcheck kiezen tot uiterlijk 18:00. Meerkosten zijn € 50 .

Dit is wel op basis van beschikbaarheid / mogelijkheid. 


Bij het inchecken meldt u zich bij de woonboerderij ( rode kap, nummer 1A ) Henrie of Hetty begeleidt u dan naar het verblijf en geeft informatie en de sleutel. 


Algemeen voorbehoud : 


Prijzen zijn inclusief bad- en keukenlinnen. Geen borg, is er breuk van glaswerk of iets dergelijks dan ligt er een lijstje in het verblijf. bij grotere schade wordt vanzelfsprekend onderling de vergoeding besproken. Vrijblijvend gebruik van WiFi. 


Huisdieren : 

Wij willen graag rekening houden met andere gasten op ons erf en hopen dat u voor uw huisdier een mooi logeer adres kunt vinden.


Roken / Afval : 

Roken is inpandig in de verblijven verboden. Er staan diverse asbakjes buiten. Graag geen bierdoppen / peukjes of snoep en chipszakjes op ons erf  / gras achterlaten. Zou u hierop willen letten? 

Confettipoppers buiten zijn verboden, dit fijne spul is maanden later nog te vinden in de tuin.


Reservering maken: 


Uw reservering is geldig als u zelf akkoord geeft voor de gedane prijsopgave en u van ons een bevestiging heeft gekregen. 

Check altijd even uw spambox.