" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

't Vosje't Vosje is nieuw sinds mei 2023. Een mooie 2-persoons Tiny House. 

Deze duurzaam gebouwde Tiny House heeft Henrie eigenhandig heeft gebouwd vanaf de bodem. Met mooie solide materialen, prima geisoleerd, goed verwarmd en over de inrichting is ook nagedacht.  't Vosje is geheel gas vrij, het staat op ons ruime boerenerf met zicht op onze Wyandotte kipjes en de weide. 

Buiten heeft u een mooi terras, met tuinmeubilair en een Cadac, u kunt ook overdekt zitten in de nabijheid van het houthok.   Eenmaal binnen  treft u aan de rechterzijde de slaapkamer met heerlijke Auping boxspringbedden. Het bed is opgemaakt bij uw aankomst. De ramen beschikken over horren zodat u geventileerd kunt slapen. Voor het opbergen van uw kleding hebben wij 2 buizen geplaatst waar u uw kleding aan de hangers kunt doen, tevens zijn er twee brede planken gemaakt voor andere kleding. Beide nachtkastjes beschikken over 2 lades elk. Als u de slaapkamer uitloopt treft u aan uw rechterzijde het toilet met wastafel. Standaard ontvangt u een stapel handdoeken tijdens uw verblijf. De douches zijn in het recent gebouwde doucheruimte nabij het boerderijwinkeltje. Middels een zonneboiler kunt u hier heerlijk warm douchen. Hier staat tevens ook de wasmachine mocht u hiervan gebruik wensen te maken. 


Binnen treft u een goed geoutillieerde keuken welke van alle gemakken is voorzien. Een vaatwasser, koelkast, electrische kookplaat en servies goed. Er is een filter 4 koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Het woonkamer gedeelte heeft verduisterende gordijnen, een fijn zitbankje en een ronde eettafel met 2 mooi groen fluwelen stoelen met hoge rugleuning. Er is TV met ontvangst via Digitenne. Ook kunt u gebruik maken van WiFi. Eventueel meegebrachte fietsen kunnen overdekt worden weggezet en als het electrische fietsen betreft mogen die gerust bij ons worden opgeladen. 


Kom genieten bij 't Vosje met een kop koffie 's morgens de zon zien opkomen of op een zomeravond met een rood wijntje genietend van een vuurkorfje lekker buiten zittend. 

Mogen wij u verwelkomen? Tot gauw. 


https://www.dekalendervan.nl/vosje
 


 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram