" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

Pers & Media

Het blad Mijn Magazine  (maart nummer 2021) 

Het blad #Mijnmagazine , een lokaal blad in de Achterhoek , heeft een mooie advertorial geplaatst . 
Het blad  "Landleven" 


Het bekende blad #Landleven ; het mei nummer van 2018 heeft aandacht besteed aan het buitenleven van ons op boerderij "de Weversborg"

Hierbij enkele foto's voor een impressie. 

https://www.landleven.nl/magazine/edities/mei-2018/  via deze link kunt u bladeren in het mei nummer waarin wij worden vermeld. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blogster #Wolferien namens #Natuurhuisje 


#Wolferien ( te volgen op Instagram , aanrader om te volgen...erg leuk en herkenbaar ;)  

Zij  heeft in april 2018  gevlogd / geblogd namens #natuurhuisje over onze vakantiewoning "De Mantelpot" . Haar ervaringen met 2 superlieve baby's en 2 grotere broertjes op hun ontdekkingstocht in de Achterhoek en haar man kun je lezen op haar instagram #wolferien. Onderstaand enkele foto's die zij gemaakt heeft. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Eerste prijs voor Achterhoekse accommodatie

 

Aalten, 9 september 2016 - 

Wethouders Te Gronde uit Winterswijk, Nijland uit Aalten en Manuel Hezeman, directeur van Stichting Achterhoek Toerisme, feliciteerden de winnaar van een landelijke publieksprijs voor Beste Vakantiewoning . Zij togen afgelopen donderdag met bloemen en cadeaus naar Vakantiewoning De Weeversborch waar eigenaresse Hetty Zeilemaker & Henrie van Eerden trots hun gewonnen trofee en certificaat toonden.

 Vrijdag 1 september werden de winnaars bekend gemaakt van deze prijzen voor favoriete accommodaties, restaurant en dagjes uit. Het publiek kon op de website Eropuitineigenland.nl in negen categorieën een stem uitbrengen. De Eropuit in Eigen Land Prijs werd dit jaar voor de 6e maal uitgereikt. 

Dat twee eerste prijzen in de Achterhoek vallen zegt veel over de kwaliteit en gastvrijheid die hier geboden wordt. Eén van de grootste trekkers van de Achterhoek voor toeristen is het karakteristieke, authentieke en kleinschalige karakter van het toeristisch en recreatief aanbod.  Deze kleinschalige verblijfsmogelijkheden en recreatievoorzieningen bepalen voor een groot deel het imago van de streek. Veel bedrijven zijn verbonden aan de oorspronkelijke agrarische cultuur en historisch erfgoed. Dat schept sfeer en charme en geeft authenticiteit en karakter aan het aanbod.     

Prijswinnaar "De Weeversborch" in Aalten- Lintelo (Weversborgdijk) is van oorsprong een boerderij uit 1793. De Weeversborch beschikt over 3 gastenverblijven die ook geschakeld voor groepen gehuurd kunnen worden. Kwaliteit en de gastvrijheid staan bij hen hoog in het vaandel.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het stukje in Aaltens Nieuws: 

http://www.aaltensnieuws.nl/nieuws/algemeen/128827/prijs-voor-b-b-de-weeversborch-

LINTELO - Donderdag 8 september reikten de wethouders Nijland van Aalten en Te Gronde van Winterswijk prijzen uit aan de toeristische accommodatie in hun gemeente.

De Weeversborch in Lintelo, waar de prijsuitreiking plaatsvond, werd eerste in de categorie Bungalow/vakantiehuis van Eropuit in eigen Land. 

Door Leo van der Linde

Eropuit in Eigen Land beoordeelt allerlei accommodaties op het gebied van toeristische verblijven, variërend van bungalows en vakantiehuizen, appartementen, b&b's, groepsaccommodaties, hotels, campings tot locaties voor een dagje uit.

De Weeversborch kreeg de eerste prijs omdat deze accommodatie, van oorsprong een boerderij, uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen, maar ook voor familieweekenden en gezinsvakanties. Op het boerenerf zijn drie verblijven met een eigen privéterras. Eigenaren Hetty Zeilemaker en Henrie van Eerden kregen van wethouder Gerard Nijland een trofee en een certificaat. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het stukje in Aalten Vooruit ( week 36 )    


aalten vooruit
aalten vooruit
aalten zoover
aalten zoover
eropuit_prijs_logo_goud_bungalow_vakantiehuis
eropuit_prijs_logo_goud_bungalow_vakantiehuis
prijsuitreiking 1
prijsuitreiking 1
244
244
IMG_3982
IMG_3982


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram