" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

De Toercaravan 

Nog nooit gekampeerd en toch altijd de wens gehad het eens uit te proberen ?

Huur dan de toercaravan van de Weeversborch. Deze vrolijke, gepimpte caravan geplaatst op het uiterste puntje van het erf, met een prachtig weids zicht, biedt je een volledig kampeer gevoel in de Achterhoek. 

Je zit weliswaar niet op een camping maar de faciliteiten zijn er wel. Je hebt een eigen, groot verhard terras voor met 4 stoelen en een tafel, 2 lampen bij het terras zodat je bij lange zomeravonden lang buiten kunt zitten en niet met een klein kampeer lampje hoeft te klieren. 

We hebben ons eigen sanitair gebouw wat nieuw is en waar 2 douches, 2 toiletten , een dubbele wastafel en een wasmachine zich bevinden. 

Voor de warme zomeravonden kun je een BBQ huren of een vuurschaal aanmaken met hout uit het boerderijwinkeltje. Hier vind je ook de eitjes van onze kippen, eigengemaakte producten zoals jams, stoofperen, zoet-zuur of appelmoes. Ook heerlijke producten uit Toscane (Demeter). Met o.a. pasta's en diverse pasta sauzen. En er zijn natuurlijke de huishoudelijke dingetjes te verkrijgen zoals toiletpapier en vuilniszakken.

Op ons erf hebben wij naast kippen ook een 7-tal eigenzinnige geiten, een hondje Mara wat haar taak erg serieus neemt maar erg lief en aanhankelijk is. Onze 3 katjes, Poetje (zwart), zij wil altijd en overal slapen en dan is er Max (rooie kater) hij jaagt op muisjes maar kan ook heerlijk genieten van het zonnetje en de jongste is Mickey, zij is soms ondeugend maar erg lief maar het grootste vreetzakje van de drie.

De Toercaravan is boekbaar vanaf vrijdag 23 april tot einde herfstvakantie. Wij plaatsen nu nog telkens meer foto's, maar de eerste foto's zijn alvast een impressie. Voor vragen kunt u ons altijd bellen.  


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram