" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

Corona beleid en informatie voor onze gasten

Update 21 mei 2020 n.a.v. de persconferentie omtrent versoepelen maatregelen :

Met betrekking tot het Covid-19 virus willen wij graag pro-actief de gasten en toekomstige gasten informeren. Onze groepsaccommodatie is nu nog gesloten, vanaf 1 juli mogen wij weer open. Er is echter mogelijkheid pas voor groepen in nov of dec dit jaar, natuurlijk volgend jaar ook.  

U kunt van ons verwachten dat de woning schoon is en er desinfecterende handzeep aanwezig is. Wij verwachten enkel van u dat u in goede gezondheid ( geen hoesten, geen koorts ) bij ons verblijft. Let wel op onze annuleringsvoorwaarden, het kan handig zijn een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Annuleringsvoorwaarden:

dd 21-05-2020   De huidige boekingen die in Corona tijd zijn gemaakt vallen onder onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Het is raadzaam een annuleringsverzekering af te sluiten mocht er een 2e golf komen.

( omdat men dan wetenschap heeft dat het  Corona virus in Nederland is  ) 

Een noot van ons, wij hopen van harte dat u in goede gezondheid bent en blijft. Hier in de Achterhoek is de besmettingsgraad gelukkig laag gebleven, wij zijn dankbaar dat wij in een weidse omgeving wonen en veel naar buiten kunnen gaan, wij beseffen ons wel degelijk dat dit niet voor iedereen geldt. Ook het besef dat men "er graag even tussenuit wil" . Wij hanteren de RIVM regelgeving, dus ik ( Hetty ) geef geen hand, ik laat 1 persoon van het gezin het vakantiehuis zien en geef info. Via mijn mobiele nummer kunt u mij whatsappen of bellen als u vragen heeft. De sleutel ligt dan al in de fruitschaal . 

Het klinkt allemaal ongezellig, geen hand geven etc...maar het is dit jaar even niet anders. Ik geniet nu van de tulpen en al wat bloeit op het erf en ik kan het niet delen met mijn gasten...dit doet toch pijn als verhuurder. Wij hopen in ieder geval u en uw gezin in deze periode als u komt een "rust" moment te kunnen geven en als u omboekt zien wij u graag volgend jaar terug. 


Liefs en blijf gezond, Henrie en Hetty 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info