" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

Corona beleid en informatie voor onze gasten


Annuleringsvoorwaarden:

De huidige boekingen van onze 3 vakantiewoningen ( Mantelpot 6-pers, Borchhuus 8-pers en Weefkamer 4 pers ) vallen onder onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Het is raadzaam een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan niet bij ons maar bijvoorbeeld wel via uw eigen verzekering. 

Voor de groepsaccommodatie geldt ook het volgende : Sluit u a.u.b. een groepannuleringsverzekering af. 

Dit kan niet rechtstreeks bij ons maar bijvoorbeeld via www.groepsannuleringsverzekering.nl . Check altijd even de voorwaarden. 

Gedane (om) boekingen zijn op eigen risico, deze boekingen kunnen niet meer kosteloos omgeboekt of geannuleerd worden. Annuleringsvoorwaarden  Huis en annuleringsvoorwaarden zijn hierop van toepassing. Helaas valt de uitbraak van het corona virus niet meer onder een plotselinge gebeurtenis die voor een negatief reisadvies zorgt. Het is immers al langer bekend dat Corona binnen Europa en buiten Europa rond waart.  

Wij volgen het beleid en verordeningen van de VNOG ( Veiligheidsregio Nederland Oost Gelderland) op de voet , omtrent groepsaccommodaties geldt het volgende :  

3. Recreatieondernemers 

Mag ik een groepsaccommodatie/vakantiehuis verhuren aan meerdere gezinnen? Ja, dat mag. Er geldt geen maximum aantal personen, zolang het mogelijk is 1,5 meter afstand te houden. Personen die niet tot één huishouden behoren houden altijd (dus ook binnen) 1,5 meter afstand tot elkaar, kinderen tot en met 12 jaar uitgezonderd. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven onderling geen afstand te houden. Er gelden, behalve de afstandseis, geen beperkende maatregelen voor het gebruik van gedeelde sanitaire voorzieningen in de groepsaccommodatie. 

Wij kunnen op ons ruime boerenerf en de 3 geschakelde appartementen welke de groepsaccommodatie zijn, hier ruimschoots aan de 1,5 meter voorwaarde voldoen. Tevens staat er altijd handzeep én desinfect in elke ruimte. 

Een noot van ons, wij hopen van harte dat u in goede gezondheid bent en blijft. Hier in de Achterhoek is de besmettingsgraad gelukkig laag gebleven, wij zijn dankbaar dat wij in een weidse omgeving wonen en veel naar buiten kunnen gaan, wij beseffen ons wel degelijk dat dit niet voor iedereen geldt. Ook het besef dat men "er graag even tussenuit wil" . Wij hanteren de RIVM regelgeving en VNOG aanwijzingen, dus ik ( Hetty ) geef geen hand, ik laat 1 persoon van het gezin het vakantiehuis zien en geef info. De sleutel ligt  in de fruitschaal of zit in de deur. 

Het klinkt allemaal ongezellig, geen hand geven etc...maar het is dit jaar even niet anders. Wij hopen in ieder geval u en uw gezin in deze periode als u komt , een "rust" moment te kunnen geven. 


Liefs en blijf gezond, Henrie en Hetty 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info