" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

Corona beleid en informatie voor onze gasten


Annuleringsvoorwaarden:

De huidige boekingen van onze 3 vakantiewoningen ( Mantelpot 6-pers, Borchhuus 8-pers en Weefkamer 4 pers ) vallen onder onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Het is raadzaam een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan niet bij ons maar bijvoorbeeld wel via uw eigen verzekering. 

Voor de groepsaccommodatie geldt ook het volgende : Sluit u a.u.b. een groepannuleringsverzekering af. 

Dit kan niet rechtstreeks bij ons maar bijvoorbeeld via www.groepsannuleringsverzekering.nl . Check altijd even de voorwaarden. 

Gedane (om) boekingen 2021  zijn op eigen risico, deze boekingen kunnen niet meer kosteloos geannuleerd worden of opnieuw worden omgeboekt. Corona is geen geldige reden meer na 01-06-2020 voor omboeking of annulering daar Corona binnen Europa bekend is en geen plotse gebeurtenis meer is. 

Het risico genomen door de huurder is dus voor de huurder zelf. Dit genomen risico kan niet weerlegd worden bij de verhuurder. Het is raadzaam een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Is uw reservering omgeboekt naar een andere periode dan is dit éénmalig. U kunt dus 1x omboeken.   


 • IMG_7332
  IMG_7332
 • speltoest
  speltoest
 • groepsaccommodatie_aalten_18personen_3
  groepsaccommodatie_aalten_18personen_3
 • landleven 1
  landleven 1
 • landleven 4
  landleven 4
 • landleven 3
  landleven 3 

Wij kunnen op ons ruime boerenerf en de 3 geschakelde appartementen welke de groepsaccommodatie zijn, hier ruimschoots aan de 1,5 meter voorwaarde voldoen. Tevens staat er altijd handzeep én desinfect in elke ruimte. 

Een noot van ons, wij hopen van harte dat u in goede gezondheid bent en blijft. Hier in de Achterhoek is de besmettingsgraad gelukkig laag gebleven, wij zijn dankbaar dat wij in een weidse omgeving wonen en veel naar buiten kunnen gaan, wij beseffen ons wel degelijk dat dit niet voor iedereen geldt. 

Ook het besef dat men "er graag even tussenuit wil" . Wij hanteren de RIVM regelgeving en dus ik ( Hetty ) geef geen hand, ik laat 1 persoon van het gezin het vakantiehuis zien en geef info. De sleutel ligt  in de fruitschaal of zit in de deur. 

Het klinkt allemaal ongezellig, geen hand geven etc...maar het is dit jaar (2020)  even niet anders. Wij hopen in ieder geval u en uw gezin in deze periode als u komt , een "rust" moment te kunnen geven. Voor 2021 blijven wij hopen dat , middels een vaccin , wij deze pandemie achter ons kunnen laten. 


Liefs en blijf gezond, Henrie en Hetty Kaart
Opbellen
E-mail
Info