" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

Corona beleid en informatie voor onze gasten

CORONA FAQ

De meest gestelde vragen rondom het Corona virus. Wij werken deze pagina bij als er nieuwe informatie of ontwikkelingen zijn.

Laatste update 12-11-2021

Vrijdag 12 november 2021 is er weer een persconferentie geweest waarbij een aantal extra maatregelen zijn aangekondigd. Gelukkig hebben deze extra maatregelen geen invloed op de groepsaccommodaties. De groepsaccommodaties zijn open en kunnen zonder beperkingen worden gebruikt.


1. Er zijn geen beperkingen in het aantal personen dat mag samenkomen

2. QR code is niet nodig voor groepsaccommodaties

3. Mondkapje is niet verplicht voor de groepsaccommodaties


De Weeversborch heeft haar accommodaties ingericht conform de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio's.


1) Is een QR code verplicht?
Nee een QR code is niet verplicht voor het gebruik van de groepsaccommodaties. Je kan uiteraard wel als groep zelf ervoor kiezen gebruik te maken van de QR code. 


2) Zijn mondkapjes verplicht?
Nee, mondkapjes hoeven niet gedragen te worden binnen de eigen accommodatie. De verplichting geldt alleen voor publieke of openbare plaatsen. Een groepsaccommodatie is een besloten plek waarbij alleen de groep zelf toegang heeft tot de accommodatie. Een zelftest voor aankomst is aan te raden. 

3) Hoe zit het met afstand houden?

Er is geen verplichte afstandsmaatregel binnen de groepsaccommodatie. Een zelftest voor aankomst is aan te raden. 


4) Ik las iets over evenementen?
Het verblijf in 1  groepsaccommodatie is geen evenement. Er is pas sprake van een evenement indien er ook een speciale evenementenvergunning nodig is.


5) Is een verblijf bij jullie veilig?


De Weeversborch heeft haar accommodaties ingericht conform de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio's. De Weeversborch ligt buitenaf op een boerenerf, wij zullen er alles aan doen om de risico’s tot een minimum te beperken.

 

6) Ik vind het toch spannend. 

Mag ik dan kosteloos annuleren of verplaatsen vanwege Corona? U bent met uw eigen gezin en/of kennissen. Niet met onbekenden, hierin kunt u voor aankomst uw eigen maatregelen treffen door, als u toch verkouden bent, u te laten testen. 
Onze groepsaccommodatie is gewoon open. Er zijn geen overheidsbeperkingen  die een verblijf in de weg zitten. We zullen de standaard annuleringsvoorwaarden hanteren bij een eventuele annulering.IMG_7332
IMG_7332
speltoest
speltoest
groepsaccommodatie_aalten_18personen_3
groepsaccommodatie_aalten_18personen_3
landleven 1
landleven 1
landleven 4
landleven 4
landleven 3
landleven 3


 

Wij kunnen op ons ruime boerenerf en de 3 geschakelde appartementen welke de groepsaccommodatie zijn, hier ruimschoots aan de 1,5 meter voorwaarde voldoen. Tevens staat er altijd handzeep én desinfect in elke ruimte. 

Wij hanteren de RIVM regelgeving en dus ik ( Hetty ) geef geen hand, ik laat 1 persoon van het gezin het vakantiehuis zien en geef info. De sleutel ligt  in de fruitschaal of zit in de deur. 


Liefs en blijf gezond, Henrie en Hetty E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram