" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

Bogrács arrangement , heerlijk buitenkoken in de Achterhoek ! 

Arrangementen / gerechten boekbaar vanaf 20 augustus 2021

Een nieuw en leuk arrangement voor groepen en gezinnen ! Altijd al heerlijk buiten en basic willen koken met de fijnste ingrediënten? Dit kan bij ons op het erf.  Wij hebben 2 Bogrács pannen in het bezit, Bogrács zijn van origine Hongaarse pannen waarbij de herders eenpans gerechten maakten zoals pörkölt en ook de goulash. Wij hebben een 10 liter pan en een 20 liter pan te huur inclusief driepoot, vuurschaal en bak hout met aanmaakhout. Met de 10 liter pan kun je met gemak gerechten maken t/m zo'n 12 personen. Met de 20 liter pan kun je gerechten in maken voor ongeveer 20/24  personen. Natuurlijk heb je wellicht zelf een prachtig recept wat je wilt uit proberen. Wij verhuren de combinatie : driepoot, Bogrács pan, flinke bak hout met aanmaakhout en vuurschaal voor €20. 


Wij hebben ook kook arrangementen, dit wil zeggen dat je kunt kiezen uit een 7 - tal  interessante recepten, naar gelang het aantal opgegeven personen verzorgen wij de ingrediënten. Wil je van dit arrangement gebruik maken met je groep dan is de huur van de Bogrács pan €10 en worden de kosten van de ingrediënten per persoons per  prijsopgave aan je gegeven. Arrangementen zoals dit wel aub 2 dagen van tevoren aangeven. 

In het allereerste begin begeleid Hetty jullie het eerste half uur, daarna dient men zelf het vuur te onderhouden en de hoogte van de pan voor het sudderen / garen van het gerecht. 

Het arrangement is vanaf 4 ( volwassen ) personen te boeken. Wanneer u denkt een extra bak hout nodig te hebben, deze bakken zijn te koop voor €5,- Keuze gerecht:  

3x lekker snel ( vis en kip ) 

Provencaalse vissersstoofpot :  

Een heerlijke visserstoofpot met kabeljauw, zalm filet, reuzegarnalen en mosselen. Allergenen : schaaldieren en selderij. Ongeveer 40 minuten bereiden. Recept wordt gegeven en de eerste 20 minuten uur wordt u begeleidt. U kunt zelf het bijgerecht ( stokbrood, rijst e.d.) erbij maken. 

Per Persoon  €21,50

0-3 jaar gratis

4-10 jaar €11,50 

Paella met garnalen en mosselen : 

Een heerlijk zomers gerecht met fijne zeevruchten zoals mosselen en garnalen. Allergenen: schaaldieren . Ongeveer 40/50 minuten bereiden. Het recept wordt gegeven en u wordt hierin eerst begeleidt. U kunt zelf een bijgerecht erbij maken zoals een salade. Wij volgen het recept niet helemaal en geven jullie meer zeevruchten dan op het recept staat zoals coquilles. Dit recept kan enkel plaatsvinden als de mosselen voorradig zijn ;) 

Per persoon €22,50

0-3  gratis

4-10 jaar € 12,50

PaellaKipstoof met pompoen, zwarte bonen en Carribean Spice

Een lekker, Antilliaans aandoenend gerecht met heerlijke kruiden van Jonnie Boer. Dit kun je heerlijk stoven op onze Brogrács pan. Lekker zoetige kipdijfilet met een beetje limoen achteraf en bosui. Allergenen: bleekselderij

Genieten van tomaat , bleekselderij, bonen, pompoen, kip,  misschien een lekkere rijst of noedels  erbij ? 

De kipstoof is Lactose en Glutenvrij 

Per persoon: €19,50 

0-3 gratis

4-10 €9,50

4x lekker lang stoven ( rundvlees ) 

Runderstoofpot met bier

Een lekkere stoofpot die je uiteindelijk bindt met ontbijtkoek en frisse groente zoals koolraap en bleekselderij, naar eigen inzicht mag u ook andere soorten groente toevoegen. Allergenen: bleekselderij. Het stoven neemt ongeveer 3,5 uur in beslag waarbij u gezellig met de groep of uw gezin buiten kunt zijn. Variantie tip voor als er geen koolraap verkrijgbaar is , is bijvoorbeeld de winterwortel of pastinaak. Let op ! Er zit iets bier in dit gerecht.

Heerlijk met een fijne aardappelpuree of portie krieltjes

Per persoon: €22,50

0-3 gratis

4-10 €12,50 

Italiaanse runder pompoen stoof

Een smaakvolle runderstoof met o.a. balsamico azijn, rundvlees, Italiaanse kruiden en pompoen. U kunt naast het gerecht altijd een eigen ingrediënt toevoegen  qua groente. Het gerecht neemt ongeveer 3,5 uur in beslag qua bereiding en stoven. Bij deze stoof past een prima aardappelpuree of gekookte aardappels. 

Per persoon: €22,50

0-3 gratis

4-10 €12,50

Italiaanse runder pompoen stoof


Belgische stoofpot met bruin bier, wortel en pastinaak

Een heerlijke Belgische stoofpot met bruine bier van Leffe, verder fijne groente zoals winterpeen en pastinaak, wat mosterd en laurier en mooie runderlappen. Het gerecht neemt ongeveer 2,5 tot 3 uur in beslag. Het is een heerlijk gerecht te combineren met papardelle of een romige puree met peterselie. Let op! Er zit bier in dit gerecht. 

Per persoon: €22,50

0-3 gratis

4-10 €12,50

Boeuf Bourgignon

Een klassieker en zeker mijn favoriet. Heerlijke riblappen langzaam garend met mooie ingrediënten zoals ui, knoflook, winterpeen, tijm, laurier, tomatenpuree, peterselie, ontbijtspek, zilveruitjes en champignons. Het vlees gaart langzaam met volle rode wijn toegevoegd. Het gerecht te bereiden neemt zelf ongeveer 6 uur in beslag, maar dan heb je ook een heerlijk en lekker gerecht! Let op er zit rode wijn in dit gerecht! Wanneer er kinderen mee eten kan dit ook vervangen worden door AH Merlot druivensap. Als bijgerecht kunt u een puree erbij serveren. 

Per persoon: €26,50

0-3 gratis

4-10 €16,50 

Boeuf Bourgignon 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram