" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

Huis en Annuleringsvoorwaarden Annuleringsvoorwaarden :Als u annuleert \ bij annulering voor de Tiny House of 1 van de vakantiewoningen  :     

84 dagen (12 weken) t/m 42 (6 weken) dagen voor aankomst:  40% van het reserveringsbedrag     wordt terugbetaald / verrekend. 

42 dagen (6 weken)  t/m 35 dagen (5 weken ) voor aankomst:    20% van het reserveringsbedrag wordt terugbetaald / verrekend. 

35 dagen (5 weken)  t/m 28 dagen ( 4 weken ) voor aankomst:    10% van het reserveringsbedrag wordt terugbetaald / verrekend.

28 dagen (4 weken ) voor aankomst / op de dag zelf afmelden / niet op komen dagen: geen teruggave van het reserveringsbedrag  

* reserveringsbedrag houdt in: de huur inclusief toeristenbelasting en schoonmaakkosten en eventuele gekozen bijproducten zoals een kinderbedje. Bij niet tijdige annulering kan geen aanspraak worden gedaan op teruggaaf van eventuele schoonmaakkosten e.d. 

Als u annuleert / bij annulering van de groepsaccommodatie  :

Bij annulering tot 4 maanden voor de aankomstdatum kunt u nog kosteloos annuleren en wordt de aanbetaling teruggestort.  Bij annulering na deze 4 maanden wordt bij annulering de aanbetaling ingehouden.  

Bij annulering tot 4 maand voor de aankomstdatum wordt 50% van de totale reservering in rekening gebracht

Bij annulering tot 3 maand voor de aankomst wordt 75% van de totale reservering in rekening gebracht. 

Bij annulering tot 2 maanden voor de aankomst wordt het totale reserveringbedrag  in rekening gebracht.

Het is handig om voor bijvoorbeeld de groepsaccommodatie een groepsannuleringsverzekering af te sluiten, zie ook www.groepsannuleringsverzekering.nl , meestal is het maar 4% premie van het huurbedrag. 

Vanzelfsprekend is het ook raadzaam, wanneer u annuleert, om uw eigen annuleringsverzekering aan te spreken.

Er wordt geen restitutie gegeven mocht men eerder vertrekken dan het daadwerkelijk geboekte aantal dagen. Verhuurperiode: 

De tiny house en de vakantiewoningen kennen vaste verhuurperiodes, te weten:

Per week van vrijdag 15:00 tot vrijdag 10:00 en  maandag 15:00 tot maandag 10:00

Per midweek van maandag 15:00 tot vrijdag 10:00     

Per weekend van vrijdag 15:00 tot zondag 12:00                                                                              

Per lang weekend van vrijdag 15:00 tot maandag 10:00   


Betaling:
Betaling geschiedt vooraf per overboeking. Via de bevestiging krijgt u de nodige betalingsinformatie toegestuurd. 

Er wordt eerst een aanbetaling gevraagd als bevestiging van uw reservering, het resterend bedrag dient u binnen de genoemde termijn die op de factuur staat te worden voldaan. Vanzelfsprekend als er een last minute geboekt wordt of korter als 1,5 maand voor aankomst dient u het volledige reserveringsbedrag ineens te betalen. 

U ontvangt een factuur als u daadwerkelijk heeft aangegeven bij ons te willen reserveren, dit houdt in dat de door u aangevraagde periode voor u gereserveerd wordt en u zich aan de betalingstermijn dient te houden. 

Wij behouden het recht om de boeking te annuleren wanneer niet aan de betalingsverplichting wordt voldaan. Vind 1 week na de uiterste betalingsdatum nog geen betaling plaats ondanks mail / telefoon contact dan wordt de periode geannuleerd en de periode vrij gegeven en gelden de voorwaarden zoals bovenstaand vermeld van annulering. 

U krijgt ongeveer 14 dagen / 1 week voor de uiterste betaaldatum een algemene herinneringsmail, dit omdat men meestal geruime tijd van tevoren heeft geboekt. Is het aanbetalingsbedrag voor de uiterste datum nog niet overgeboekt dan krijgt u van ons een reminder.  Dit geldt enkel voor boekingen van de groepsaccommodatie. 

Wij accepteren geen cheques of buitenlands geld anders als euro's.

Voor  zakelijke gasten bestaat de mogelijkheid om, na overschrijving of contante betaling, een factuur mee te krijgen voor uw werkgever en/of eigen bedrijf. 
In-en uitchecken:
Inchecken in de  vakantiewoning  kan vanaf 15:00 tót uiterlijk 21:30 op de dag van aankomst
Uitchecken uit de vakantiewoning kan tussen 8:00 tót uiterlijk 10:00 op de dag van vertrek. 

Late uitcheck tbv de vakantiewoningen Borchhuus, Mantelpot en Weefkamer

Als u een weekend boeking heeft gedaan ( met uitcheck tot 12:00) en u wilt op zondag nog de middag meepakken met uw gezin / familie ivm mooi weer en u liever later wilt uitchecken (tot 18:00) dan kan dat tegen een vergoeding van €50,-  Dit kan ter plekke ook aangegeven worden echter wel op basis van beschikbaarheid / mogelijkheid. 

Bij het inchecken kunt u zich melden bij de woonboerderij, de hoofdingang is links om de hoek bij het grote ronde raam waarbij uw gastvrouw met u meeloopt naar het verblijf en u de sleutel overhandigt. Bij het uitchecken dient u de sleutel weer in te leveren bij de gastvrouw.

Aansprakelijkheid:
Wij zijn niet aansprakelijk voor:
Schade en/of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein óf gebruik van de in de  vakantiewoning geplaatste attributen en/of op het terrein aanwezige faciliteiten zowel binnenshuis als buitenshuis. 

Algemeen voorbehoud:
Prijzen zijn inclusief  bad en keukenlinnen. Geen borg, is er breuk van een glas of iets dergelijks dan ligt er een lijstje in het verblijf. Bij grotere schade wordt vanzelfsprekend onderling de vergoeding besproken. 
Vrijblijvend gebruik van Wifi  .

Huisdieren:
Huisdieren zijn niet gewenst daar wij ook rekening willen houden met andere gasten op ons erf. 

Roken / Afval dumping op het terrein :
In de Weefkamer , De Mantelpot , het Borchhuus en 't Vosje is binnenshuis roken absoluut verboden. 
Buiten mag u vanzelfsprekend roken, er staan asbakken buiten. 

Geen peukjes of bierdoppen  in het gras / de natuur gooien. Dit geldt ook voor snoepzakjes of chipszakjes, e.d.  zou u hier op willen letten?? Deze mogen in de afvalbak. Voor sigaretten peuken hebben wij voldoende asbakken buiten staan. Confettipoppers binnen en buiten zijn verboden, dit "fijne" spul is nog maanden later te vinden in de tuin ;) 


Reservering:
Reserveren van 1 van onze  vakantiewoningen kan rechtstreeks via ons reserveringsformulier
 

Uw reservering is pas geldig als u zelf akkoord geeft voor de gedane prijsopgave en u van ons een bevestiging heeft gekregen. 


Wijzigingen aanbrengen in de boeking: 

De boeking is geldend zodra u de bevestiging van ons en factuur van ons heeft ontvangen. (met het aantal aangegeven personen en de periode ). Geeft u op een later tijdstip nog extra personen op die in uw vakantie ook 1 of 2 nachten bij uw blijven dan wordt hiervoor standaard €35,- per persoon per nacht gerekend.     

   ( toeristenbelasting, bedlinnen en gebruik van faciliteiten) .  

Tot 2 maand voor aanvang van uw vakantie kunt u nog wijzigingen aanvragen /doorgeven ( bijvoorbeeld gebruik van  campingbedje ) Dit alles onder voorbehoud van beschikbaarheid.    BronkhorstKlachten en suggesties: 

Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat u een klacht of suggestie heeft. Geef deze tijdig aan ons persoonlijk door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren. 

Huisregels: 
-Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangegeven plek (P-bord), er zijn 9 parkeerplekken. Is de parking vol dan kunt u zich melden bij uw gastvrouw en wijst zij een parkeerplek aan op het erf.  't Vosje heeft een eigen parkeerplek, pal achter 't Vosje. 


Dagbezoek: 

Als u zelf vrienden wilt ontvangen dient u dit  vooraf kenbaar te maken bij uw gastvrouw, dit dienen wij te weten ivm brandveiligheid.  Dagbezoek is welkom tussen 10:00 en 22:00. Echter aub niet elke dag, dit ook ivm andere vakantie gasten op het erf.  Graag geen grote groepen visite, maximaal 4 personen. 

Huur BBQ: 

-Bij gebruik van de BBQ graag zo goed als schoon retourneren ,  de kooltjes eruit en deze op de composthoop ledigen welke achter de schuur staat. Dit geldt ook voor gebruik van de tuinhaard/ vuurschaal, nadat het is afgekoeld de volgende dag de as op de composthoop achter bij de schuur storten. 

Bij gebruik van de tuinhaard dient u er rekening mee te houden dat het vuur lang kan door branden. Voorzichtigheid betrachtten hierbij. 

Interieur: 

Meubilair / decoratie materiaal zoals kussens wat binnen staat mag verplaatst worden doch bij uitchecken weer goed neerzetten op de oude plek.  Het  is niet de bedoeling om meubilair / kussens wat binnen staan buiten te gebruiken of neer te zetten. Dit vanwege de ruwheid van de verharding van het erf buiten waardoor pootjes van het meubilair  beschadigd kunnen raken en het pvc kunnen aantasten.

Oud en  Nieuw: 

Vanaf 2020 zijn wij vuurwerkvrij, dit ivm de boerderijdieren op ons erf en in de nabijheid enkele paarden.  

Huishoudelijke mededelingen / Frituur / Airfryer : 

Bij breuk van glaswerk / servies of andersoortige wordt een kleine vergoeding gevraagd, dit lijstje vind u in het verblijf. 

Badhanddoeken kunt u in de daarvoor geplaatste wasmand deponeren. 
Laat kaarsen niet onbeheerd branden.
Lege flessen (glas of plastic) mag u laten staan,deze worden voor u opgeruimd.                                    

Geen glas / wijnflessen / bierflesjes in de grijze container gooien .

Het is verboden te frituren in de vakantiewoning, gourmetten of fondue kan wel. Een airfryer laten wij wel toe mits deze buiten op een tafel wordt gebruikt ,  daar er toch geur achterblijft in de vakantiewoning. Een tafeltje kunt u bij ons even vragen.  

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram