" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

Huis en Annuleringsvoorwaarden Annuleringsvoorwaarden /  Corona beleid en info :Als u annuleert \ bij annulering voor 1 van de vakantiewoningen :         

84 dagen (12 weken) t/m 42 (6 weken) dagen voor aankomst:  50% van het reserveringsbedrag     wordt terugbetaald.

42 dagen (6 weken)  t/m 35 dagen (5 weken ) voor aankomst:    25% van het reserveringsbedrag wordt terugbetaald. 

35 dagen (5 weken)  t/m 28 dagen ( 4 weken ) voor aankomst:    10% van het reserveringsbedrag wordt terugbetaald.

28 dagen (4 weken ) voor aankomst / op de dag zelf afmelden / niet op komen dagen: geen teruggave van het reserveringsbedrag  

Als u annuleert / bij annulering van de groepsaccommodatie/ groepshotel  :

Bij annulering tot 5 maanden voor de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht / vindt restitutie plaats van een eventuele gedane aanbetaling 

Bij annulering tot 3 maanden voor de aankomstdatum wordt 50% van de totale reservering in rekening gebracht

Bij annulering tot 2 maanden voor de aankomst wordt de totale reservering in rekening gebracht.

Het is handig om voor bijvoorbeeld de groepsaccommodatie een groepsannuleringsverzekering af te sluiten, zie ook www.groepsannuleringsverzekering.nl , meestal is het maar 4% premie van het huurbedrag. 

Vanzelfsprekend is het ook raadzaam, wanneer u annuleert, om uw eigen annuleringsverzekering aan te spreken.

Er wordt geen restitutie gegeven mocht men eerder vertrekken dan het daadwerkelijk geboekte aantal dagen. Verhuurperiode: 

De vakantiewoningen kennen vaste verhuurperiodes, te weten:

Per week van vrijdag 15:00 tot vrijdag 10:00 en  maandag 15:00 tot maandag 10:00

Per midweek van maandag 15:00 tot vrijdag 10:00     

Per weekend van vrijdag 15:00 tot zondag 12:00                                                                                                        

Per lang weekend van vrijdag 15:00 tot maandag 10:00    

In de zomervakantie ( juli en augustus ) en de kerstvakantie is er alleen weekverhuur. (vrij/vrij, zat/zat of maandag/ maandag ) en ook 10 dagen verhuur is mogelijk. 

Vanzelfsprekend kunnen periodes altijd besproken worden. 

Betaling:
Betaling geschiedt vooraf per overboeking. Via de bevestiging krijgt u de nodige betalingsinformatie toegestuurd. 

Er wordt eerst een aanbetaling gevraagd als bevestiging van uw reservering, het resterend bedrag dient u binnen de genoemde termijn die op de factuur staat te worden voldaan. Vanzelfsprekend als er een last minute geboekt wordt of korter als 1 maand voor aankomst dient u het volledige reserveringsbedrag ineens te betalen. 

U ontvangt een factuur als u daadwerkelijk heeft aangegeven bij ons te willen reserveren, dit houdt in dat de door u aangevraagde periode voor u gereserveerd wordt en u zich aan de betalingstermijn dient te houden. 

U krijgt ongeveer 14 dagen voor de uiterste betaaldatum een algemene herinneringsmail, dit omdat men meestal geruime tijd van tevoren heeft geboekt. Is het aanbetalingsbedrag voor de uiterste datum nog niet overgeboekt dan krijgt u van ons een reminder.  

Wij accepteren geen cheques of buitenlands geld anders als euro's.

Voor  zakelijke gasten bestaat de mogelijkheid om, na overschrijving of contante betaling, een factuur mee te krijgen voor uw werkgever en/of eigen bedrijf. 
In-en uitchecken:
Inchecken in de  vakantiewoning kan vanaf 15:00 tót uiterlijk 21:00 op de dag van aankomst
Uitchecken uit de vakantiewoning kan tussen 8:00 tót uiterlijk 10:00 op de dag van vertrek. 

Late uitcheck

Als u een weekend boeking heeft gedaan en u wilt op zondag nog de middag meepakken met uw gezin / familie ivm mooi weer en u later wilt uitchecken (tot 18:00) dan kan dat tegen een vergoeding van €30,-  Dit kan ter plekke ook aangegeven worden echter wel op basis van beschikbaarheid / mogelijkheid. 

Bij het inchecken kunt u zich melden bij de woonboerderij, de hoofdingang is links om de hoek bij het grote ronde raam waarbij uw gastvrouw met u meeloopt naar het verblijf en u de sleutel overhandigt. Bij het uitchecken dient u de sleutel weer in te leveren bij de gastvrouw.

Aansprakelijkheid:
Wij zijn niet aansprakelijk voor:
Schade en/of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein óf gebruik van de in de  vakantiewoning geplaatste attributen en/of op het terrein aanwezige faciliteiten zowel binnenshuis als buitenshuis. 

Algemeen voorbehoud:
Prijzen zijn inclusief  bad-bed en keukenlinnen. 
Vrijblijvend gebruik van Wifi  .

Fietsenstalling:
Uw meegebrachte fietsen kunt u desgewenst stallen in de Schoppe (schuur) 
Elektrische fietsen kunt u bij ons gratis opladen. 
Via http://ikwileenfiets.nl  kunt u in fietsen huren bij een Aaltense fietshandelaar, zij hebben een 
prima haal en breng service. 

Huisdieren:
Huisdieren zijn niet gewenst daar wij ook rekening willen houden met andere gasten op ons erf. 

Roken:
In "de Weefkamer" , "De Mantelpot en "het Borchhuus" is binnenshuis roken absoluut verboden. 
Buiten mag u vanzelfsprekend roken, er staan asbakken buiten. Geen peukjes of rotzooi in het gras / de natuur gooien. 


Reservering:
Reserveren van 1 van onze  vakantiewoningen kan rechtstreeks via ons reserveringsformulier
 

Uw reservering is pas geldig als u zelf akkoord geeft voor de gedane prijsopgave en u van ons een bevestiging heeft gekregen. 


Wijzigingen aanbrengen in de boeking: 

De boeking is geldend zodra u de bevestiging van ons en factuur van ons heeft ontvangen. (met het aantal aangegeven personen en de periode ). Geeft u op een later tijdstip nog extra personen op die in uw vakantie ook 1 of 2 nachten bij uw blijven dan wordt hiervoor €20,- per persoon per nacht gerekend. ( toeristenbelasting, bedlinnen en gebruik van faciliteiten) .  

Tot 1 maand voor aanvang van uw vakantie kunt u nog wijzigingen aanvragen /doorgeven (data , gebruik van  campingbedje ) Dit alles onder voorbehoud van beschikbaarheid.    BronkhorstKlachten en suggesties: 

Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat u een klacht of suggestie heeft. Geef deze tijdig aan ons door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren. 

Huisregels: 
-Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangegeven plek (P-bord), er zijn 9 parkeerplekken. Is de parking vol dan kunt u zich melden bij uw gastvrouw en wijst zij een parkeerplek aan op het erf. 

Dagbezoek: 

Als u zelf vrienden wilt ontvangen dient u dit  vooraf kenbaar te maken bij uw gastvrouw, in overleg kan dan akkoord hiervoor worden gegeven. 

Huur BBQ: 

-Bij gebruik van de BBQ graag schoon retourneren ,  de kooltjes eruit en op de composthoop ledigen.

Interieur: 

Meubilair wat binnen staat mag verplaatst worden doch bij uitchecken weer goed neerzetten op de oude plek, het  is niet de bedoeling om meubilair wat binnen staan buiten te gebruiken of neer te zetten.

Bij gebruik van de tuinhaard dient u er rekening mee te houden dat het vuur lang kan door branden. Voorzichtigheid betrachtten hierbij. 

Oud & Nieuw: 

Als u vuurwerk wilt afsteken, dit dan graag in de grote weide of de verharde oprit in ieder geval op afstand van de vakantiewoning. Er wordt enkel siervuurwerk ( potten ) toegelaten en geen harde knallers. Dit ivm onze eigen geiten en paarden en vee in de omgeving. Bij gebruik van vuurwerk graag uw afgestoken vuurwerk weer opruimen. Illegaal of verboden vuurwerk wordt niet getolereerd op ons erf en wordt door ons gemeld aan de instanties. 

Huishoudelijke mededelingen / Frituur / Airfryer : 

Bij breuk van glaswerk / servies of andersoortige wordt een kleine vergoeding gevraagd, dit lijstje vind u in het verblijf. 

Badhanddoeken kunt u in de daarvoor geplaatste wasmand deponeren.
Laat kaarsen niet onbeheerd branden.
Lege flessen (glas of plastic) mag u laten staan,deze worden voor u opgeruimd.                                    

Geen glas in de grijze container gooien .

Het is verboden te frituren in de vakantiewoning, gourmetten of fondue kan wel. Een airfryer laten wij wel toe mits deze buiten op een tafel wordt gebruikt ,  daar er toch enige geur achterblijft in de vakantiewoning.  

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info