De Weeversborch

" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

Pers & Media

Het blad  "Landleven" 


Het bekende blad #Landleven ; het mei nummer van 2018 heeft aandacht besteed aan het buitenleven van ons op boerderij "de Weversborg"

Hierbij enkele foto's voor een impressie. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blogster #Wolferien namens #Natuurhuisje 


#Wolferien ( te volgen op Instagram , aanrader om te volgen...erg leuk en herkenbaar ;)  

Zij  heeft onlangs gevlogd / geblogd namens #natuurhuisje over onze vakantiewoning "De Mantelpot" . Haar ervaringen met 2 superlieve baby's en 2 grotere broertjes op hun ontdekkingstocht in de Achterhoek en haar man ( the #Wolfmeister) kun je lezen in haar blog op www.wolferien.com ( er zijn 2 blogs, van 1 heel weekend ;) 

link blog 1: 

https://wolferien.com/2018/04/24/vakantie-in-eigen-land-1/


link blog 2 : 

https://wolferien.com/2018/05/02/efkes-droet-in-een-natuurhuisje-2/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Eerste prijs voor Achterhoekse accommodaties

 

Aalten, 9 september 2016 - 

Wethouders Te Gronde uit Winterswijk, Nijland uit Aalten en Manuel Hezeman, directeur van Stichting Achterhoek Toerisme, feliciteerden de winnaars van een landelijke publieksprijs voor Beste Vakantiewoning en Beste Groepsaccommodatie. Zij togen afgelopen donderdag met bloemen en cadeaus naar Vakantiewoning De Weeversborch waar eigenaresse Hetty Zeilemaker en Dianne Schutte van Kom in de Bedstee trots hun gewonnen trofee en certificaat toonden.

 Vrijdag 1 september werden de winnaars bekend gemaakt van deze prijzen voor favoriete accommodaties, restaurant en dagjes uit. Het publiek kon op de website Eropuitineigenland.nl in negen categorieën een stem uitbrengen. De Eropuit in Eigen Land Prijs werd dit jaar voor de 6e maal uitgereikt. 

Dat twee eerste prijzen in de Achterhoek vallen zegt veel over de kwaliteit en gastvrijheid die hier geboden wordt. Eén van de grootste trekkers van de Achterhoek voor toeristen is het karakteristieke, authentieke en kleinschalige karakter van het toeristisch en recreatief aanbod.  Deze kleinschalige verblijfsmogelijkheden en recreatievoorzieningen bepalen voor een groot deel het imago van de streek. Veel bedrijven zijn verbonden aan de oorspronkelijke agrarische cultuur en historisch erfgoed. Dat schept sfeer en charme en geeft authenticiteit en karakter aan het aanbod. 

        

Ook prijswinnaar "De Weeversborch" in Aalten- Lintelo (Weversborgdijk) is van oorsprong een boerderij uit 1793. De Weeversborch beschikt over 3 gastenverblijven die ook geschakeld voor groepen gehuurd kunnen worden. Kwaliteit en de gastvrijheid staan bij beide locaties hoog in het vaandel.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het stukje in Aaltens Nieuws: 

http://www.aaltensnieuws.nl/nieuws/algemeen/128827/prijs-voor-b-b-de-weeversborch-

LINTELO - Donderdag 8 september reikten de wethouders Nijland van Aalten en Te Gronde van Winterswijk prijzen uit aan toeristische accommodaties in hun gemeente.

De Weeversborch in Lintelo, waar de prijsuitreiking plaatsvond, werd eerste in de categorie Bungalow/vakantiehuis van Eropuit in eigen Land. Kom in de Bedstee, een groepsaccommodatie in 't Woold, kreeg de eerste prijs in de categorie Groepsaccommodaties.

Door Leo van der Linde

Eropuit in Eigen Land beoordeelt allerlei accommodaties op het gebied van toeristische verblijven, variërend van bungalows en vakantiehuizen, appartementen, b&b's, groepsaccommodaties, hotels, campings tot locaties voor een dagje uit.

De Weeversborch kreeg de eerste prijs omdat deze accommodatie, van oorsprong een boerderij, uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen, maar ook voor familieweekenden en gezinsvakanties. Op het boerenerf zijn drie verblijven met een eigen privéterras. Eigenaren Hetty Zeilemaker en Henrie van Eerden kregen van wethouder Gerard Nijland een trofee en een certificaat. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het stukje in Aalten Vooruit ( week 36 )    


 • aalten vooruit
  aalten vooruit
 • aalten zoover
  aalten zoover
 • eropuit_prijs_logo_goud_bungalow_vakantiehuis
  eropuit_prijs_logo_goud_bungalow_vakantiehuis
 • prijsuitreiking 1
  prijsuitreiking 1
 • 244
  244
 • IMG_3982
  IMG_3982