" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

De Weefkamer  

De Weefkamer is sinds sptember 2018 in renovatie gegaan, voorheen was het een karakteristiek 2- persoons verblijf, nu is het verdriedubbelt met heel veel lichtinval en ruimte. Vanaf mei 2019 boekbaar voor 4 personen en 1 baby. 

De Weefkamer herbergt het oudste gedeelte van boerderij de Weversborg, uw boxspring staat midden tussen de oude eiken gebinten uit 1793. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 gesitueerd is onder de hilde. Er staat daar een 2-persoons bed met legkast. De andere, ruime slaapkamer met boxspring is ook aangrenzend aan de badkamer welke precies tussen beide slaapkamers in zit en afsluitbaar is. 

Een kinderbedje kan op aanvraag worden neergezet inclusief  bedlinnen. Bad-bed en keukenlinnen is allemaal inclusief. 

De badkamer heeft vloerverwarming welke u zelf kunt aan -en uitzetten. Er is een ruime douche en dubbele wastafel met toilet. 

De living is zeer ruim, het is eigenlijk de vroegere "Deale" geweest, dus een hoog plafond en groot rond raam met vrij uitzicht. Er staat een groot keukenblok en kastenwand met inpandige koelkast (+ vriesvak) en combi-magnetron. Een vrijstaande vaatwasser staat naast de keuken. In de living staan 2 grote loungebanken en een grote flatscreen tv, 2 grote eettafels en stoelen waaraan u kunt ontbijten / eten. De ruime keuken is volledig voorzien van allerlei pannen en servies en glaswerk. Er wordt gekookt op een inductie kookplaat. 

Buiten heeft u een ruim terras aan beide zijden van de Weefkamer. Kinderen kunnen zich prima vermaken op het erf met skelters, trampoline en speelhuisje en zandbak. 

Vanaf de Weefkamer kunt u diverse fiets -en wandelroutes oppakken. In ons boerderijwinkeltje kunt u eitjes van de krielkippen kopen of eigengemaakte jam van Hetty, hier staan ook de kratten hout voor de tuinhaard / vuurkorf . In de zomer kan de Weefkamer aangenaam koel zijn bij hitte buiten, dit komt mede door de dikke buitenmuren van de boerderij. 

Wij heten u van harte welkom! 


Ik wil graag  Reserveren