De Weeversborch

" De Achterhoek op z'n mooist ! " 

De Weefkamer 

De Weefkamer ondergaat een aanpassing en is momenteel niet meer boekbaar voor het jaar 2019    , zodra het klaar is wordt het weer boekbaar. 


"De Weefkamer" ,  een authentiek en fijn 2-persoons vakantiewoning  wat prachtig is gesitueerd op het oudste gedeelte van de boerderij.  Eigenlijk het fijnste plekje van de boerderij. 

Temidden van de 3 oude eiken gebinten , die midden in het woon-zit gedeelte staan , bevindt u zich in het oudste gedeelte van onze boerderij (1793) U heeft o.a. een robuuste en comfortabele houtkachel.  Een fijne vakantiewoning  voor een lekker weekendje weg , een week of midweek.                                          
In de vakantiewoning staat een comfortabel lederen bankstel, 1 fauteuil, salontafel, een tv en dvd speler.

Er is een keukentje met koelkast, koffiezetapparaat, Senseo, waterkoker, magnetron en servies.  De Weefkamer heeft ook een 2-pits kookplaat, er zijn diverse pannen en servies. Wifi is aanwezig. 

In de douche liggen handdoeken en 2 badjassen voor u klaar welke u kunt gebruiken. De slaapkamer bevindt zich onder de hilde, hier staat een 2-persoonsbed met dekbed en een grote kledingkast.

Nieuw :  Pizza bakken in onze steenoven, Italië meets de Achterhoek! In de meivakantie en zomervakantie ! Pizza bakken


*** De hilde was vroeger een iets verlaagd stuk op de deel van de boerderij waar vroeger boven de hilde het hooi en stro werd gelegd voor de paarden/vee en onder de hilde stond het vee of de paarden*** 

Door de gehele vakantiewoning is CV en de natuurlijke warmte van de houtkachel.                                
In de zomer / lente en bij goed weer kunt u heerlijk buiten zitten op uw eigen terras met bank en/of stoelen. In het boerderijwinkeltje kunt u o.a. jams, appelmoes, hout ,vlierbloesemsiroop e.d. vinden. Kippen eitjes liggen in de koelkast van het boerderijwinkeltje.  


U kunt de Weefkamer in combinatie met "Het Borchhuus" (8-persoons)  of "De Mantelpot" (6-persoons)  huren, beide huizen kunnen geschakeld gehuurd worden zodat u bijvoorbeeld met grootouders, vrienden en familie samen kunt zijn. 

Ik wil graag  Reserveren